Exclusief design, natuurlijke materialen, hoogstaand vakmanschap, in balans met onze omgeving…

Nobil Stone heeft zich gespecialiseerd in ambachtelijk vervaardigde natuursteenmozaïeken van hoogwaardige kwaliteit. Onze producten kenmerken zich door de grote aandacht die wij schenken aan details, innovatie en gebruik van steeds  nieuwe materialen. Onze verschillende mozaïeken zijn geschikt voor een groot aantal toepassingen, in huis en projectmatig. Zie voor voorbeelden het foto-overzicht onder “Collectie”.

Een uitstekende kwaliteit vormt de basis bij Nobil Stone. Dat betekent strikte controle van zowel de ruwe materialen als van het hele productieproces. Wij richten ons ook op veilige en goede werkomstandigheden voor onze werknemers. Verder vinden wij het van het grootste belang om onze leef- en werkomgeving met respect te behandelen.  Meer informatie hierover kunt u vinden onder “Betrokkenheid”.

Het Systeem

 

Concept

Onze
mozaïekcollecties worden geleverd op net met een uniek connectiesysteem. Wij kunnen u dan ook een eenvoudige en naadloze verwerking van onze producten garanderen.

31 januari 2011
Material Xperience 2011

Tijdens de Material Xperience, die zal plaatsvinden van 7 t/m 12 februari in de Jaarbeurs Utrecht, presenteren wij de nieuwe teakhouten moduulvloer van Piet Hein Eek. Voor meer informatie over deze beurs, zie www.materialxperience.nl

line

18 augustus 2010
Nobil Stone in samenwerking met Piet Hein Eek

Natuursteen en hout, twee natuurlijke materialen die elkaar mooi aanvullen. Onze collectie natuursteenmozaïeken vullen wij binnenkort aan met een nieuw concept in houten vloeren, ontworpen door Piet Hein Eek. De productpresentatie zal in het najaar plaatsvinden, de details zullen volgen.

 

- design by: designvibes.net -